Arbeidsvoorwaarden

Als onze organisatie en de functie jou aanspreken is het natuurlijk net zo belangrijk dat de arbeidsvoorwaarden goed zijn.

Lees hieronder hoe deze zijn vormgegeven:

Salaris
Een uitstekend salaris, overeenkomstig opleiding ervaring en kennis. Bij goed functioneren ontvang je jaarlijks een percentage van jouw loon als loonsverhoging.

Vakantiegeld
Ieder jaar krijg je in mei 8% van je brutoloon als vakantiegeld uitbetaald.

Vakantiedagen
Je hebt per jaar recht op 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband.

Pensioen
Om er voor te zorgen dat je bij pensionering ook nog genoeg inkomen ontvangt zorgen wij voor een prima pensioenregeling. Dit is een beschikbare premieregeling waarbij de premie geheel voor onze rekening komt. Het is op vrijwillige basis mogelijk om binnen de daarvoor gestelde grenzen fiscaal vriendelijk bij te sparen.

Telefoonvergoeding
Maandelijks ontvang je een maximale telefoonvergoeding van €110. Het maakt niet uit of je hiervoor zakelijk of privé hebt gebeld.

Internetvergoeding
Bij een echt internetbedrijf hoort natuurlijk ook een internetvergoeding. Maandelijks ontvang je €30 vergoeding zodat deze kosten voor je gedekt zijn.

Verantwoordelijkheid
Wij bieden je veel verantwoordelijkheid en persoonlijke uitdaging zodat jij je ook echt betrokken kunt voelen in onze organisatie. Je bent zeker geen nummer en bieden je daarom graag een verantwoordelijke baan.

Ontwikkeling
Drie keer per jaar praten we over jouw ontwikkeling en prestaties. We spreken duidelijk uit wat we van elkaar verwachten en checken tussentijds of we de goede kant opgaan. Eind van het jaar beoordelen we in hoeverre we hierin zijn geslaagd.

Lunch
Niet meer zelf ’s ochtends je boterham smeren maar eenvoudig aanschuiven aan de rijkelijk verzorgde lunchtafel. Lekker even ontspannen en bijpraten met collega’s van andere afdelingen.

Activiteiten
Wij vinden het belangrijk dat onze organisatie als een team functioneert en de teamleden elkaar ook naast het werk beter leren kennen. Daarom organiseren wij de laatste vrijdag van de maand de VrijMiBo waarbij je elkaar onder het genot van een borrelhapje en drankje beter kunt leren kennen.
Tweemaal per jaar organiseren wij een personeelsfeest waarbij in december ook de partners zijn uitgenodigd.
Ook is er een jaarlijkse ski-trip.
Leuk als je mee doet, maar alles mag en niks hoeft.

Daarnaast bieden wij in de functie:
Verantwoordelijkheid: veel verantwoordelijkheid en persoonlijke uitdaging zodat jij je ook echt betrokken kunt voelen in onze organisatie.
Ontwikkeling: Drie keer per jaar praten we over jouw ontwikkeling en prestaties en stellen een POP op.