Over Ons

logo_mediablue

MediaBlue International is een online marketingbureau gevestigd in Den Haag. Naast de in- en verkoop van hoge kwaliteit online traffic voor verschillende internet sites, legt MediaBlue zich tevens toe op het, samen met de klant, optimaliseren van de inkomsten op de verschillende klantomgevingen. Daarbij heeft MediaBlue veel ervaring in de opzet, bouw en exploitatie van internet sites.

De unieke combinatie van techniek en online marketing maakt MediaBlue de uitgelezen partner voor alle bedrijven die meer willen halen uit hun (mobiele) internet propositie.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van crossmediale entertainment formats. Hierbij wordt voortdurend gezocht naar van innovatieve ideeën en gebruik gemaakt creatieve toepassingen om producten nog verder te optimaliseren. Binnen het bedrijf staan collegialiteit, ambitie en plezier in het werk centraal.

Met onze specialismen op het gebied van techniek en marketing, hebben we een samenwerking gecreëerd, die het meeste uit ons product en onze mensen haalt.
MediaBlue bevind zich in een dynamische markt waar volop groeikansen liggen.
In Nederland en België zijn we marktleider binnen ons segment en de ambitie
strekt zich inmiddels ook uit naar andere landen.

Interesse om bij ons te komen werken?